LordB14 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Posiadam Xiaomi redmi note 3 w wersji 3Gb RAM i 32Gb pamięci wbudowanej, smartfon został kupiony w sklepie X-kom.pl i ma 152mm wysokości, czy ktoś znalazł na niego jakieś etui np. IPAKY? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
acocieto Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dlaczego nie szukałeś Infor na forum tylko zakładasz temat?
LordB14 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 Szukałem, były 4 akcje z zakupem masowym, było też info o sklepach internetowych w Polsce ale niestety nie ma tam dużego wyboruWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
acocieto Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Tam są informacje na temat ipkay,a ale widać nie przyłożyłeś uwagi do tego co jest napisane.
LordB14 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 Faktycznie, mój błąd, jak zakończyć post? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 5 godzin temu, LordB14 napisał: Faktycznie, mój błąd, jak zakończyć post? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Moderatorzy są od tego żeby zamykać tematy, jak i od tego, żeby "rozdawać" kary za spam. Spamem jest choćby zakładanie wątków jak popadnie. Na przyszłość radzę najpierw dokładnie szukać informacji na Forum, potem pytać w istniejących wątkach. Zakładanie nowych tematów to ostateczność.
mrosi Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi