Tommik Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Przy robieniu zdjęć z użyciem flesza wychodzą białe czyli prześwietlone, nic nie widać. Bez flesza w swietle dziennym robi całkiem fajne fotki. Czy ktoś jeszcze ma taki sam problem ? Jest jakieś rozwiązanie ?
zielonyBB Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Przy robieniu zdjęć z użyciem flesza wychodzą białe czyli prześwietlone, nic nie widać. Bez flesza w swietle dziennym robi całkiem fajne fotki. Czy ktoś jeszcze ma taki sam problem ? Jest jakieś rozwiązanie ?Nie masz czasem jakiegoś plastikowego etui założonego ? Czegoś co rozprasza światło flesza i oślepia aparat ?Tapnięte z Lenovo 1
konec Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 zdjęcia z fleszem u mnie też wychodzą bardzo złe. Rzeczywiście zdjęcie pokrowca bardzo pomaga.konec@Redmi 3S &Tapatalk
tasiek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Nie wypadła Ci szybka od aparatu? Ja taki problem miałem w HTC U mnie zdjęcia wychodzą bardzo ładnie na każdych ustawieniach. Edytowane 7 Stycznia 2017 przez tasiek
Tommik Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2017 38 minut temu, zielonyBB napisał: Nie masz czasem jakiegoś plastikowego etui założonego ? Czegoś co rozprasza światło flesza i oślepia aparat ? Tapnięte z Lenovo Bingo, nie miałem o tym pojęcia, zawsze miałem pokrowce na telefonach i nigdy takiego problemu. Tak to wina etui. Wielkie dzięki. 1
mrosi Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi