Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

WItam, mam problem z włączeniem tel. na ekranie cały czas pojawia sie i znika napis MI i cały czas świeci się zielona dioda, telefon jak by reaguje ponieważ przy nacisnięciu volume down i blokady ekran przełącza się na fastaboot ale oprócz napisu fastboot i obrazka z ruskiem który naprawia zepsutego androida nic się nie dzieje, trochę tematów przeczytałem i mam obawy że może być to płyta główna, telefon zakupiony na ibuygou, nie wiem co robić.

edit ROM jest orginalny na telefonie nic nie było ruszane

Edytowane przez Morgulek
Opublikowano

Dzieją się rzeczy dziwne i dziwniejsze, po godzinie w ładowarce z uruchomionym bootloopem bo chyba tak to sie nazywa, telefon uruchomił się z 3% baterii na chwile obecną ładuje się i działa normalnie, co było przyczyną nie wiem

Opublikowano

Edit, przyciski pod ekranem zaczęły wariować, szczególnie prawy od wróć, ogólnie raz działa raz nie działa, jakieś pomysły twardy reset ? nie mam jeszcze odblokowanego bootloeadera żeby wgrać innym rom

Opublikowano

dzięki. myślałem że masz jakieś syfmiui, Ale masz global stable od xiaomi. Ale mimo wszystko możesz spróbować zmienić ROM miflashem żeby mieć pewność (na global dev), a później ew. odblokować bootloader i wrzucić xiaomi.eu

Opublikowano
1 godzinę temu, Morgulek napisał:

Edit, przyciski pod ekranem zaczęły wariować, szczególnie prawy od wróć, ogólnie raz działa raz nie działa, jakieś pomysły twardy reset ? nie mam jeszcze odblokowanego bootloeadera żeby wgrać innym rom

Na 6 wpisów w wątku, 4 są Twoje. To spam i niezgodne z Regulaminem Forum, podbijanie własnego wątku.

Polecam na początek przeczytanie Regulaminu.

Wątek ląduje w koszu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...