Morgulek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) WItam, mam problem z włączeniem tel. na ekranie cały czas pojawia sie i znika napis MI i cały czas świeci się zielona dioda, telefon jak by reaguje ponieważ przy nacisnięciu volume down i blokady ekran przełącza się na fastaboot ale oprócz napisu fastboot i obrazka z ruskiem który naprawia zepsutego androida nic się nie dzieje, trochę tematów przeczytałem i mam obawy że może być to płyta główna, telefon zakupiony na ibuygou, nie wiem co robić. edit ROM jest orginalny na telefonie nic nie było ruszane Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Morgulek
Morgulek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dzieją się rzeczy dziwne i dziwniejsze, po godzinie w ładowarce z uruchomionym bootloopem bo chyba tak to sie nazywa, telefon uruchomił się z 3% baterii na chwile obecną ładuje się i działa normalnie, co było przyczyną nie wiem
Morgulek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2017 Edit, przyciski pod ekranem zaczęły wariować, szczególnie prawy od wróć, ogólnie raz działa raz nie działa, jakieś pomysły twardy reset ? nie mam jeszcze odblokowanego bootloeadera żeby wgrać innym rom
bergmen Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 pokaż screen z informacji o telefonie
bergmen Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 dzięki. myślałem że masz jakieś syfmiui, Ale masz global stable od xiaomi. Ale mimo wszystko możesz spróbować zmienić ROM miflashem żeby mieć pewność (na global dev), a później ew. odblokować bootloader i wrzucić xiaomi.eu
mrosi Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 1 godzinę temu, Morgulek napisał: Edit, przyciski pod ekranem zaczęły wariować, szczególnie prawy od wróć, ogólnie raz działa raz nie działa, jakieś pomysły twardy reset ? nie mam jeszcze odblokowanego bootloeadera żeby wgrać innym rom Na 6 wpisów w wątku, 4 są Twoje. To spam i niezgodne z Regulaminem Forum, podbijanie własnego wątku. Polecam na początek przeczytanie Regulaminu. Wątek ląduje w koszu.
mrosi Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi