mirela Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam,Czy ktoś ma pomysł, jakie ustawienia muszę zrobić, by wyświetlać bezprzewodowo zdjęcia na ekranie TV??Z poprzedniego telefonu Sony Xperia Z nie miałam z tym problemu.Telewizor mam Sony Bravia.Parę razy po jednym zdjęciu udało mi się z Redmi 3 Pro wyświetlić, ale od jakiegoś czasu już nie.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
CozzY Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jeśli twój TV obsługuje taką funkcję to możesz to zrobić np. przez włączenie opcji Ekran bezprzewodowy w ustawieniach sieci na telefonie ("... Więcej"). Jeśli urządzenia się znajdą i sparują to nie powinno być problemu. Możesz też użyć aplikacji do dlna, np. LocalCast (polecam, używam) czy BubbleUPnP. Jeszcze inną możliwością jest aplikacja producenta TV, np. Samsung taka oferuje i działa dobrze.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
mirela Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ok, będę próbowała.... Dziękuję Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
maniel Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 u mnie po podłączeniu się do tej samej sieci co (włączony) tv przy przeglądaniu zdjęć (w widoku pojedynczego zdjęcia, nie w galerii) pojawia się po prawej u góry ikonka wyświetlania na TV, po jej naciśnięciu zdjęcia wyświetlają się na TV, ale to wolne, denerwujące, czasami rzeczywiście lepiej działa screen mirroring jak kolega wyżej napisał 1
Kamil Kupiec Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ja też mam z tym problem, na Samsungu Galaxy s3 Lte nie było problemów. Ale używam aplikacji iMediaShare (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bianor.amspersonal) i bez problemu odtwarzam wszystko na Tv. 1
mirela Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ja też mam z tym problem, na Samsungu Galaxy s3 Lte nie było problemów. Ale używam aplikacji iMediaShare (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bianor.amspersonal) i bez problemu odtwarzam wszystko na Tv. Dziala z aplikacja Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi