blackcats Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Cześć ! Na wstępie chciałbym powitać szanowne Grono użytkowników i specjalistów od Windows 10. więcej: dự án eco dream Ale do rzeczy - Mam fizyczny nośnik od Windows 8.0 OEM. Po instalacji aktualizowałem go sobie do Windows 8.1, Windows 8.1 Pro, Windows 10 Pro. Co, jakbym chciał zainstalować system od nowa ? Muszę szukać jakiegoś nośnika ? Skąd mam wziąć klucz ? Bo chyba nie muszę od nowa instalować Windows 8.0, prawda ? Idealnie by było, gdyby mój klucz od Windows 10 był przechowywany na koncie @hotmail.com (wiecie, tym od Microsoftu), ale nie wiem jak to działa. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Tags: toyota fortuner 2017, xe tai 8 tan isuzu Edytowane 14 Września 2017 przez blackcats
Grzesiuso Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 2 minuty temu, blackcats napisał: Cześć ! Na wstępie chciałbym powitać szanowne Grono użytkowników i specjalistów od Windows 10. Ale do rzeczy - Mam fizyczny nośnik od Windows 8.0 OEM. Po instalacji aktualizowałem go sobie do Windows 8.1, Windows 8.1 Pro, Windows 10 Pro. Co, jakbym chciał zainstalować system od nowa ? Muszę szukać jakiegoś nośnika ? Skąd mam wziąć klucz ? Bo chyba nie muszę od nowa instalować Windows 8.0, prawda ? Idealnie by było, gdyby mój klucz od Windows 10 był przechowywany na koncie @hotmail.com (wiecie, tym od Microsoftu), ale nie wiem jak to działa. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Z tego co wiem to w nowych urządzeniach klucz jest zaszyty w Bios, instalujesz z płyty i już.
Nezumi Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Pobierasz sobie obraz W10, zrzucasz na płytę/USB, instalujesz normalnie, a po zalogowaniu się w systemie na konto MS, winda się sama aktywuje, bez kluczy .
Rekomendowane odpowiedzi