JacentyEsz Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Cześć, kupiłem córce telefon Redmi 4 Pro. Oczywiście świadomy, że nie ma LTE 800 (B20). Wszystkie inne ma. Sprawdziłem tez w Plusie jaką częstotliwość mam w miejscu zamieszkania i konsultant powiedział, że LTE 2600. Nie wiem dlaczego, ale mimo to nie ma LTE w telefonie. Jak w ustawieniach dam preferowane LTE to mam H+, jak dam 4G to mam brak usługi. Co może być zatem powodem, że nie działa LTE? Edytowane 4 Stycznia 2017 przez JacentyEsz
Zexon72 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jaki system na pokładzie - zapewne pseudo Global?
JacentyEsz Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 Tak, pseudo Global z jednym zerem za dużo Jak mniemam on jest odpowiedzią na moje pytanie?
MiD Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 8 godzin temu, JacentyEsz napisał: Tak, pseudo Global z jednym zerem za dużo Jak mniemam on jest odpowiedzią na moje pytanie? zapewne tak, możesz zajrzeć na stronę plusa i ręcznie zmienić zawartość APN, jednak zmiana zmodyfikowanego softu powinna być priorytetem
Zexon72 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Panowie - tutaj nie ma, co medytować. Telefon ma zainstalowany jakiś syf - przypomnę, że Global dla Redmi 4, 4A, 4pro póki co - nie istnieje. Jedyna opcja na chwilę obecną, aby mieć działający poprawnie telefon po polsku > miuipolska/xiaomi.eu 1
mrosi Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zapraszam do Poradnika instalacji MIUI Polska/EU: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/
mrosi Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi