pradek Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam, zamówiłem właśnie Redmi 4 u Goldwaya i chciałbym wymienić jego rom na czysty ale taki który ma język polski i potrzebuję informacji gdzie go znaleźć i jak to zrobić. Zaczołem już od prośby o odblokowanie i czekam .
pradek Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 No tak tylko że ja już to czytałem, ale nie mogę znaleźć rom na ten telefon z polskim językiem i właśnie o to mi chodzi najbardziej
PurpleHaze Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 7 minut temu, pradek napisał: No tak tylko że ja już to czytałem, ale nie mogę znaleźć rom na ten telefon z polskim językiem i właśnie o to mi chodzi najbardziej Erm a na stronie miuipolska.pl w dziale "pobierz miui" nie ma?
ArBuz2o0o Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ja działałem wczoraj wg. tych instrukcji i wszystko poszło jak po masełku.
pradek Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 1 godzinę temu, ArBuz2o0o napisał: Ja działałem wczoraj wg. tych instrukcji i wszystko poszło jak po masełku. no ale masz polski rom? bo china nie ma polskiego języka a globala jeszcze nie ma? 1 godzinę temu, PurpleHaze napisał: Erm a na stronie miuipolska.pl w dziale "pobierz miui" nie ma? jest tylko china rom
ArBuz2o0o Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 jest tylko china rom Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka
PurpleHaze Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) 30 minut temu, pradek napisał: no ale masz polski rom? bo china nie ma polskiego języka a globala jeszcze nie ma? jest tylko china rom ??? Edytowane 4 Stycznia 2017 przez PurpleHaze
Bishop Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Dnia 01/04/2017 o 12:32, pradek napisał: no ale masz polski rom? bo china nie ma polskiego języka a globala jeszcze nie ma? jest tylko china rom Globala nie ma i nie zanosi się, aby miał być. Aby móc mieć język PL, na początku musisz wgrać china dev rom (jest w nim język angielski), potem już robiąc tak jak np. w moim tutorialu link: będziesz mógł zainstalować polski rom czyli miuipolska (aka xiaomi.eu). Tu masz link jak wgrac wpierw ten chinski oficjalny (oryginalny) china dev rom: Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Bishop
mrosi Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dnia 4.01.2017 o 11:04, pradek napisał: No tak tylko że ja już to czytałem, ale nie mogę znaleźć rom na ten telefon z polskim językiem i właśnie o to mi chodzi najbardziej Więc najwidoczniej nie czytałeś. Zacznij od przewertowania zawartości Forum i poradnika instalacji ROMów MIUI Polska/EU: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/
mrosi Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
mrosi Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi