Skocz do zawartości

Redmi 4 nowy polski soft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamówiłem właśnie Redmi 4 u Goldwaya i chciałbym wymienić jego rom na czysty ale taki który ma język polski i potrzebuję informacji gdzie go znaleźć i jak to zrobić. Zaczołem już od prośby o odblokowanie i czekam .

Opublikowano

No tak tylko że ja już to czytałem, ale nie mogę znaleźć rom na ten telefon z polskim językiem i właśnie o to mi chodzi najbardziej 

Opublikowano
7 minut temu, pradek napisał:

No tak tylko że ja już to czytałem, ale nie mogę znaleźć rom na ten telefon z polskim językiem i właśnie o to mi chodzi najbardziej 

Erm a na stronie miuipolska.pl w dziale "pobierz miui" nie ma?

Opublikowano
1 godzinę temu, ArBuz2o0o napisał:

Ja działałem wczoraj wg. tych instrukcji i wszystko poszło jak po masełku.

no ale masz polski rom? bo china nie ma polskiego języka a globala jeszcze nie ma?

1 godzinę temu, PurpleHaze napisał:

Erm a na stronie miuipolska.pl w dziale "pobierz miui" nie ma?

jest tylko china rom :(

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, pradek napisał:

no ale masz polski rom? bo china nie ma polskiego języka a globala jeszcze nie ma?

???

miui.JPG

Edytowane przez PurpleHaze
Opublikowano (edytowane)
Dnia 01/04/2017 o 12:32, pradek napisał:

Globala nie ma i nie zanosi się, aby miał być. Aby móc mieć język PL, na początku musisz wgrać china dev rom (jest w nim język angielski), potem już robiąc tak jak np. w moim tutorialu link:

będziesz mógł zainstalować polski rom czyli miuipolska (aka xiaomi.eu). Tu masz link jak wgrac wpierw ten chinski oficjalny (oryginalny) china dev rom:

Edytowane przez Bishop
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...