kamis715 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam, jest to mój pierwszy post, więc jeśli coś jest źle napisane, proszę nie usuwać jednak potrzebuje pomocy na "cito"! Wszystko było ok do pewnego momentu, zresetowałem telefon i stało się odblokowanie na palec nie działa. Kod też wpisuje i już 30 minut muszę czekać. coś jest nie tak. Mój telefon to Xiaomi redmi note 3 pro w wersji 2/16. Mam zainstalowany system, który zaktualizował się jakies 3 tyg temu(?) Chyba miui.(?) Dodam, że od razu musiałem wtedy zaktualizować odcisk palca, bo nie działał. Nie wiem jak mogę odblokować ten telefon, proszę o pomoc.
kamis715 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 Poradziłem sobie, znalazlem informacje na obcojezycznym forum. Problemem bylo wiele kont google w tym jedno do uzytku grupowego. Musialem wejsc w uzadzenia google i zablokowac tam telefon. Po tej operacji wpisuje stare hasło jakie mialem na telefonie.
mrosi Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi