EnJoy89 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witajcie. Przejrzałem internet ale nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Czy Redmi Note 3 pro dostanie MIUI 9? Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
EnJoy89 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2017 A czemu ma nie dostac?Dostana wszytkie tel. Zreszta po ci ta wiedza? Narazie nie wiadomo kiedy wyjdzie miui9.Sent from my MI 4LTE using TapatalkZwykłe zapytanie Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
dadi11 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 A czemu ma nie dostac?Dostana wszytkie tel. Zreszta po ci ta wiedza? Narazie nie wiadomo kiedy wyjdzie miui9.Sent from my MI 4LTE using TapatalkA po co ci ta wiedza po co mu ta wiedza?Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Nezumi Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi