lucas7911 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Witam, nie do końca potrafię ustawić program pocztowy , gdy miałem S2 to program K-9 cały czas monitorował moje konto na gmailu, w zadanym odstępie czasu, w MIUI program K-9 po jednym dniu przestał pobierać wiadomości, skonfigurowałem więc program MailDroid i było ok, ale dzisiaj bateria rozładowała mi się do około 2% ( telefon się nie wyłączył) na stacjonarny komp. przyszła wiadomość a na telefon już nie, dopiero gdy ponownie uruchomiłem Maildroida to pobrał. W ustawieniach programu mam zaznaczony autostart i sprawdzanie konta co 5 minut, jednak mam wrażenie że po prostu się wyłączył, nie robiłem czyszczenia pamięci więc mam pytanie czy system sam zamyka aplikację i czy jest na to jakaś rada
Lalo Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Tak to jest w miui kazde powiadomienia albo nie dochodza z innych aplikacji niz miui albo dochodza po jakims czasie, u mnie przychodzi mail, sekunda i mam powiadomienie ,tak samo jak fb czy tam inne zewnetrzne aplikacje. Moze v6 to zmieni... Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
lucas7911 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Opublikowano 16 Marca 2014 Ale gdy programy są uruchomione to nie ma problemu. Tylko zdaje mi się że coś je wyłączą - te programy
Lalo Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Ale gdy programy są uruchomione to nie ma problemu. Tylko zdaje mi się że coś je wyłączą - te programy Wiem, zamyka je czyszczenie pamieci ram, brak ramu lub system. Powinno i tak wszystko startowac w sekunde nawet jak jest zamkniete... Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
lucas7911 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Opublikowano 16 Marca 2014 No właśnie a program pocztowy się nie włączył. A ty używasz jakiegoś?
Lalo Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 No właśnie a program pocztowy się nie włączył. A ty używasz jakiegoś? Znaczy wiesz ja teraz czego bym nie uzywal z kazdej apki mam w sekunde powiadomienie, na miui nawet na gmailu powiadomienia masakrycznie pozno przychodzily, jak z kazdej innej apki moge sciaganac ta apke i przetestowac na i9300 z miui ale jestem na 100% pewny ze bedzie to samo sie dzialo... Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
lucas7911 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Opublikowano 16 Marca 2014 No trudno może kiedyś to naprawią-- 17 mar 2014, o 20:58 --Już wiem to chyba spowodowane było ustawionym planem zasilania który zakładał czyszczenie pamięci po 5 minutach od zablokowania/wygaszenia ekranu. Ustawiłem swój plan i teraz jest ok, wiadomości przychodzą bez problemu przynajmniej dzisiaj
Rekomendowane odpowiedzi