jachu354 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam czy jest opcja włączenia redmi note 2 bez przycisków bocznych? i czy gdzieś w Polsce jest opcja ich dostania przeszuakłem całe allegro i niestety nic pozostaje tylko alliexpres
Tygrys Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Włączenia nie. Natomiast wybudzenia tak. Np aplikacją Wake to gesture. Naciapciane z RN2, CM 12.1, LiM
hohoho Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Dnia 28 grudzień 2016 o 13:39, jachu354 napisał: Witam czy jest opcja włączenia redmi note 2 bez przycisków bocznych? i czy gdzieś w Polsce jest opcja ich dostania przeszuakłem całe allegro i niestety nic pozostaje tylko alliexpres Co się dzieje z przyciskami? Zdejmij pokrywę baterii, następnie wyczuj miejsca, gdzie powinny być przyciski (na krawędzi telefonu) i przytrzymując akumulator spróbuj je czymś naciskać. Powinien być wyczuwalny klik. Jeśli w tej pozycji działają poprawnie, to winowajcą jest coś innego. U mnie taki efekt (niedziałających przycisków bocznych) wywołał puchnący akumulator, który odkształcając tylną pokrywę, powodował nieprecyzyjne trafianie osadzonych na niej klawiszy w odpowiednie miejsca (wyprowadzenia przycisków na krawędzi bocznej smartfona). Edytowane 5 Stycznia 2017 przez hohoho
Rekomendowane odpowiedzi