rycho 73 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Nie mogę odbierać SMS-ów. Na ekranie pojawia nr telefonu oraz początek SMS-a i ... po dotknięciu ekranu znika tekst i pojawia się komunikat: "Niestety aplikacja SMS zos..." reszty nie można odczytać (brak możliwości odczytania - widok na ekranie wyłącznie w pionie, brak możliwości odwrócenia). Domyślam się, że aplikacja SMS została zablokowana bądź wyłączona. Jak rozwiązać problem? Proszę o podpowiedzi (w miarę proste, jestem już wiekowy -73 lata, i dla mnie, to co dla innych jest proste, może być skomplikowane).
kamillm Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 43 minuty temu, rycho 73 napisał: Nie mogę odbierać SMS-ów. Na ekranie pojawia nr telefonu oraz początek SMS-a i ... po dotknięciu ekranu znika tekst i pojawia się komunikat: "Niestety aplikacja SMS zos..." reszty nie można odczytać (brak możliwości odczytania - widok na ekranie wyłącznie w pionie, brak możliwości odwrócenia). Domyślam się, że aplikacja SMS została zablokowana bądź wyłączona. Jak rozwiązać problem? Proszę o podpowiedzi (w miarę proste, jestem już wiekowy -73 lata, i dla mnie, to co dla innych jest proste, może być skomplikowane). Pierwsza opcja byloby wyczysczenie pamieci podrecznej + danych aplikacji ale pewnie wtedy stracisz wszystkie smsy... Druga sprawa, restratowales telefon? No i trzecia najprostsza, zainstalowac inny program do sms np. Gosmspro - to jest najprostsze rozwiazanie skoro nie chcesz sie mocno zaglebiac w tel
mrosi Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi