Kruczy Opublikowano 27 Grudnia 2016 Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Coś mnie ten telefon nie lubi. Po pierwszym wgraniu romu wg instrukcji, które nie obyło się bez problemów postanowiłem zaktualizować telefon. Ściągnąłem aktualną wersję romu ze stronki i poprzez aplikację aktualizacje odpaliłem update. Po aktualizacji telefon wpadł w bootloop, wisi cały czas na ekranie z logo Mi i napisem powered by android. Wszedłem poprzez vol+ i pwr do twrp zrobiłem wipe (Data, Cache, Dalvik) i ponownie spróbowałem zainstalować aktualizacje. W trakcie instalacji wyskoczyły następujące informacje: [...] package_extract_file took 00s. SetMetadataFn took 00s. RunProgramFn took 00s. Installing MIUI update... package_extract_file took 00s.E:unknown command [log] E:unknown command [log] unmount of /cust failed; no such volume Installing custom recovery Flashing TWRP Touch recovery... package_extract_file took 01s. script succeeded: result was [1] Updating partition details... ...done Mimo, że teoretycznie widnieje status successful to telefon cały czas wisi w bootloopie po ponownym uruchomieniu. TWRP 3.0.2-3 Aktualizowane z MiFlash_xiaomi.eu_gemini_6.4.21_6.0.zip Aktualizacja do xiaomi.eu_multi_MI5_6.12.22_v8-7.0.zip Problem rozwiązany. Zrobiłem wipe i instalacje jeszcze ze 2-3 razy i w końcu się odwiesił. Wybaczcie zaśmiecanie forum. Edytowane 27 Grudnia 2016 przez Kruczy
Rekomendowane odpowiedzi