Od dłuższego czasu zastanawiam się nad kupnem telefonu i już sporo czasu temu zdecydowałem się na Xiaomi. Szukam jednakże rady co do modelu.
Od telefonu wymagałbym porządnego wyświetlacza i dobrej jakości muzyki na słuchawkach. Do tego dorzuciłbym jeszcze sporo pamięci, najlepiej 64+ (z kartą sd czy bez nie ma różnicy, ważne żeby conajmniej tyle), choć z 32 też przeżyłbym. Dual sim się przyda (choć chyba wszystkie xiaomi to mają ). Bateria - jak wytrzyma intensywny dzień będzie ok, choć radbym był znaleźć w telefonie qc.
Nie muszę bić rekordów w benchmarkach. Wydajność na codzienne użytkowanie bez zacięć i mniej wymagające gry. Ram 3 gb.
Liczyłbym na dobre wykonanie :).
Wolałbym się nie bawić w zmianę softu, tylko siedzieć na globalu, ale w razie konieczności wgram .eu.
A pinioncuf mam ok. 1000. I zaznaczę ważny dla mnie punkt - chciałbym mieć 24 miesiące gwarancji w PL i z taką opcją przeglądam produkty. I jeden kolor mnie interesuje - czarny .
Jak na razie znalazłem Redmi Pro - spełnia me oczekiwania (poza softem, ale do przebolenia). Jeden mam z nim tylko problem - to wielka krowa...
Zdaję sobie rzecz jasna sprawę z tego, że modeli jest dużo, mam mocno sprecyzowane wymagania i jeśli chcę coś co je spełnia w tej cenie, muszę się liczyć z 5,5". Ale, może znajdzie się coś, co będzie mi pasić, kto wie... Proszę o pomoc bardziej doświadczonych ode mnie ludzi . I z góry dziękuję!
Pytanie
XiaoRén
Witam,
Od dłuższego czasu zastanawiam się nad kupnem telefonu i już sporo czasu temu zdecydowałem się na Xiaomi. Szukam jednakże rady co do modelu.
Od telefonu wymagałbym porządnego wyświetlacza i dobrej jakości muzyki na słuchawkach. Do tego dorzuciłbym jeszcze sporo pamięci, najlepiej 64+ (z kartą sd czy bez nie ma różnicy, ważne żeby conajmniej tyle), choć z 32 też przeżyłbym. Dual sim się przyda (choć chyba wszystkie xiaomi to mają
). Bateria - jak wytrzyma intensywny dzień będzie ok, choć radbym był znaleźć w telefonie qc.
Nie muszę bić rekordów w benchmarkach. Wydajność na codzienne użytkowanie bez zacięć i mniej wymagające gry. Ram 3 gb.
Liczyłbym na dobre wykonanie :).
Wolałbym się nie bawić w zmianę softu, tylko siedzieć na globalu, ale w razie konieczności wgram .eu.
A pinioncuf mam ok. 1000. I zaznaczę ważny dla mnie punkt - chciałbym mieć 24 miesiące gwarancji w PL i z taką opcją przeglądam produkty. I jeden kolor mnie interesuje - czarny
.
Jak na razie znalazłem Redmi Pro - spełnia me oczekiwania (poza softem, ale do przebolenia). Jeden mam z nim tylko problem - to wielka krowa...
Zdaję sobie rzecz jasna sprawę z tego, że modeli jest dużo, mam mocno sprecyzowane wymagania i jeśli chcę coś co je spełnia w tej cenie, muszę się liczyć z 5,5". Ale, może znajdzie się coś, co będzie mi pasić, kto wie... Proszę o pomoc bardziej doświadczonych ode mnie ludzi
. I z góry dziękuję!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi