Tonik Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witajcie, Pewnie wączenie tego jest dzieciennie proste ale z racji, że od wczoraj mam swój pierwszy telefon xiaomi to nie wiem jak włączyć tą opcję w aparacje aby zrobić zdjęcie 3d. Proszę o podpowiedź
JachuWojtan Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Gdy robisz zdjęcie musisz kliknąć to kułeczko, 2 zdjęcie (tryb stereo- dwa aparaty). Wybierasz sobie wartosc, im mniejsza tym bardziej tło rozmazane i analogicznie im wieksza. Po zrobieniu zdjęcia przechodzisz do galerii i tam u dołu po prawej kliknij 3D (1 zdjęcie). Ruszaj telefonem i masz 3D. Ps. Najlepszy efekt jest gdy rzecz jest blisko aparatu Edytowane 23 Grudnia 2016 przez JachuWojtan 1
santos Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Tonik, miej na uwadze że "efekt 3D" po wykonaniu fotografii widoczny jest jedynie na naszych Redmi Pro. Po przerzuceniu foto np na pc ten bajer nie jest dostępny.
Tonik Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2016 19 minut temu, santos napisał: Tonik, miej na uwadze że "efekt 3D" po wykonaniu fotografii widoczny jest jedynie na naszych Redmi Pro. Po przerzuceniu foto np na pc ten bajer nie jest dostępny. Wiem o tym ale dzięki za odp
Rekomendowane odpowiedzi