Kuuubaaa Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Witam. Jestem posiadaczem xiaomi mi5 (3/64) od jakiś 2 tygodni. Mam problem z automatycznym łączeniem z wifi. Otóż kiedy wracam do domu (wifi jest włączone) telefon nie podłącza się do niego automatycznie i muszę robić to w ustawieniach(a mam zaznaczoną opcję"połącz automatycznie). Na dodatek podczas użytkowania wifi co jakiś czas samo się rozłącza i muszę się łączyć od nowa. Na innych urządzeniach podłączonych to tego wifi problem nie występuje.
otzi Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Sprawdzałeś czy wina nie leży po stronie routera? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Piopet Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam, Przyłączam się do tematu. Mam podobny problem, telefon odebrałem dzisiaj wersja MIUI Global 8.1.2.1 Wifi lączy się na chwile po czym sie rozłącza i tak w kółko. Jedyna opcja to położyć telefon jak najblizej anten routera wtedy działa ale prędkość jest niewelka. czy ktoś może miał podobny problem?
Nezumi Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi