Skocz do zawartości
  • 0

Xiaomi MiMax vs Mi5s Plus

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam

Zastanawiam się nad kupnem jednego z tych telefonów w konfiguracji Mi Max 4/128 vs Mi5s Plus 6/128.

Moje preferencje,

Oglądam Dużo na telefonie

Słucham muzyki

Zależy mi na szybkim działaniu telefonu, chce kupić go na dłuższy okres czasu, przez co bardziej przychylny jestem d Mi5s

Na szybkim czytniku linii papilarnych

Lepszym aparacie.

Tak jak pisałem bardziej jestem przychylny do flagowca chińczyków, ale czy jest on warty swojej ceny i czy opłaca się dawać 500zł więcej w porównianiu do MiMax'a ??

Edit.

http://allegro.pl/szary-xiaomi-mi5s-plus-128gb-6gb-ram-2xsim-jez-pol-i6619861095.html

http://allegro.pl/xiaomi-mi5s-plus-128gb-rom-6gb-ram-2x13mp-kolory-i6533155464.html

i którą aukcje polecacie, chyba że macie jakieś inne propozycja co do aukcji

Pytanko też czy rzeczywiście można ufać GWARANCJI PRODUCENTA ?

Edytowane przez muszka00

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze poczytaj w dziale sprzedawcy.  Tam masz wszystko opisane co do sklepów, polecanych itd. Co do wyboru to już musisz sobie sam zdecydować. Ja bym bardziej patrzył na mi5s plus albo Mi note 2.

Edytowane przez MD13
  • 0
Opublikowano

Gwarancja producenta:)
Lokalizacja Hongkong, jak Ci dowalą 500zl VAT za niego to Ci się odechce.
Szukaj czegoś co ma siedzibę w PL, albo kup w Chinach np drozsze IBG z gwarancją w PL,albo Goldway z gwarancją w Chinach. Oba sklepy mają w opcji ubezpieczenie/wysyłkę bez VAT.

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

• 0
  • 0
Opublikowano

Aukcja jest ok, do tego jako metodę płatności weź sellers shiping method za 9,47 i masz telefon w domu za ok dwa tygodnie i bankowo bez VAT

• 0
Opublikowano (edytowane)

A nie lepiej DHL ?

Edit

I jeszcze pytanie odnośnie tego żeby ktoś mi tu wytłumaczył

Jaka jest najlepsza wersja ROMU czy GLobalnej wersji w aukcji przedstawionej wyżej jak to dokładnie wygląda?

Edytowane przez muszka00
  • 0
Opublikowano

Przy DHL masz pewny VAT, a Sellers shiping method to też kurier, tylko z przepakowaniem na terenie EU więc do Ciebie dochodzi już bez konieczności płacenia VAT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...