immunitycheater Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Witam serdecznie, mam pytanie co do działania pulsometru w Endomondo. Pulsometr udało mi się połączyć poprzez MiFit, gdzie zaznaczyłem by był dostępny dla urządzeń zewnętrznych (wykrywalny) Endomondo elegancko się łączy ale puls jaki pokazuje (średni puls) jest za niski zdecydowanie, gdy podczas biegania zerkam na pulsometr pokazuje ciągle 140-160 ud./min. natomiast w programie wychodzi średnia 80-90 z czego wykres wygląda tak: Czy ktoś miał podobny kłopot? Prosiłbym o pomoc.
gringock Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Mam dokładnie ten sam problem. W trakcie ćwiczeń na orbitreku pulsometr w maszynie pokazuje 140 - 160 ud./min,a w Endomondo jak i w MiBand tools maksymalnie 110 ud./min. Coś tu jest nie tak. Przy MiBand 1s pomiar był o wiele dokładniejszy. Może to wina firmware?
sondejmarek Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 W mi fit wróciła synchronizacja z GoogleFit.Sprawdźcie może na tym. Ja nie używam Endomondo.
Rekomendowane odpowiedzi