Taz Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Cześć, kupiłem redmi note 3 pro z tej aukcji: http://allegro.pl/redmi-note-3-pro-16gb-international-lte800mhzblack-i6577091036.html Ale życie nauczyło mnie, żeby nie ufać sprzedawcom. Dlatego chciałbym sam zweryfikować, czy aby na pewno moja wersja obsługuje standard LTE B20 czyli pasmo 800PMHz. Czy możecie podpowiedzieć w jaki sposób mogę to zrobić? Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Taz Literówka
zielonyBB Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Gimbaza dostała kasę od Mikołaja i kupuje co popadnie bo ładne jest.Tapnięte z Lenovo 1
tpawel Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Nie wiesz jak wersje kupujesz? Maskra coraz wiecej spamu...Kenzo czyli china ma 150 długosci, kate czyli intetnational ma 152.Kenzo ma na pudelku chinskie opisy, kate ma pudelko po angielsku, manuala i ladowarke eu.A co do bandu b20 to pewnie sprzedawca go ukradl, wyciagnal i wlozyl do swojego telefonu...Sklep pewny. Ale serio dales 1700zl za ten chlan ?Sent from my MI 4LTE using TapatalkFoster podnosi ceny jak mu się skończą telefony żeby nie usuwać aukcji, po dostawie obniża i juzWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Taz Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Panowie, ileż jest w Was jadu... I to jeszcze przed samymi świętami. Ale nie żywię urazy, bo jak wyżyjecie się tutaj, to spokojniejsze święta będzie miała Wasza rodzina. A co do ceny - widzę, że foster podniósł cenę... O okrągły TYSIĄC. Ale do sedna - ladowarka jest EU, napisy angielski, naklejka ce, więc wygląda, że wszystko się zgadza. Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Taz
mrosi Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi