PatrykLukasik Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witam, jestem nowym użytkownikiem i chciałbym się dowiedzieć kilka rzeczy, jestem zupełnie w tym zielony. Kupiłem telefon z empix.pl dostałem od nich z wgranym polskim oprogramowaniem(stabilnym) czytałem gdzieś, że jest jakieś inne tzw. rozwojowe, mam kilka błędów na telefonie a głównym z nich jest to, że nie zapisują się ustawienia telefonu, cały czas muszę na nowo dawać jakieś uprawnienia aplikacjom, czasami mam również tak, że kiedy wejdę w jakąś aplikacje to klikając na ,,zezwól" telefon nie reaguje(zezwól jest na niebiesko tak jak ignoruj) ale jak już kliknę na ignoruj to działa, przez co muszę wszystko ustawiać ręcznie. Czy wgranie rozwojowego oprogramowania pozwoli zniwelować te błędy? Czy wgrywając inne oprogramowanie tracę gwarancje ? Mój telefon to Xiaomi MI5S Plus wersja MIUI to Global 8.0 | Stabilna 8.0.6.0.0(MBGCNDH). Proszę o pomoc i wszelkie wskazówki dotyczące ustawień telefonu. Z góry dziękuję.
zielonyBB Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Kolego. Masz syfiasty system. Nie ominie Cię przeczytanie instrukcji instalacji 2016.Tapnięte z Lenovo
PatrykLukasik Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2016 Czy mógłbyś mi podać link to danego tematu ? Bo szukam, szukam i w sumie nie znalazłem nic sensownego.
zielonyBB Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Link do czego ? Do strony MIUI Polska i poradników instalacji softu ma telefonach z 2016 roku na niej zawartych ?Tapnięte z Lenovo
Aniol Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Jak coś napisz na priv czy gg postaram się pomóc. No ale warto poczytać trochę forum, zawsze trochę więcej wiedzy.
szumi85 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 siemka nie chciałem zakładać nowego tematu . Posiadam rom MIUI Global 8.0 wersja stabilna 8.0.4.0 (MBGMIDI) czy warto instalować miui polska czy lepiej zostać przy tym globalu???
Nezumi Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi