Glaniu Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 HeyKorzystam z Dashline 'a i nie działa mi auto-login ponieważ miui uparcie wyłącza w ustawieniach ułatwienia dostępu ta aplikacje i to samo z greenifyJak zmusić system by zostawił to ustawienie w spokoju?Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Glaniu Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2016 Nikt nic?PozdrawiamWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
_czesiek_ Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Mam ten sam problem, mam parę aplikacji które wymagają dostępy i za każdym razem system sam je wyłącza. Odświeżam temat. Ktoś wie co jest przyczyna ?
_czesiek_ Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 Już sam do tego doszedłem. Problem jest w ustawieniach użycia baterii, wszystkie programy które wymagały dostępu muszą również mieć pełny dostęp w ustawieniach baterii. Wszystko działa jak powinno. Już samo się nic nie zmienia.
RegimeOfTerror Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 Polecam wziąć "nie blokuj" i w panelu sterowania w ustawieniach zasilania wziąć usuń aplikacje z pamięci gdy zablokowany na "nigdy". Odbicia w użyciu baterii nie ma, a z telefonem mniej problemów. 1
_czesiek_ Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zrobiłem jak napisałeś i na razie działa, niestety po niby moim rozwiązaniu wytrzymały ustawienia trochę dłużej ale oczywiście znowu samo się poprzestawiało. Zobaczymy czy tym razem na stałe.
Rekomendowane odpowiedzi