bmwwyspa Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Witam. Koledzy mam akie pytanie: Posiadam redmi note 3 pro i zakładałem kiedyś tam konto xiaomi żeby odblokować bootloader itd. Czy jak teraz kupiłem inny model z oczywiście zablokowanym bootloaderem muszę zakładać nowe konto na xiaomi? Pytam gdyż jak wiadomo trzeba było wypełnić formularz dla czego chcę odblokować itd. Mając konto już nie przekierowuję do wypełnienia formularza tylko od razu do pobrania MiFlashUnlock Czy żeby odblokwać inny model który teraz nabyłem muszę zakładać nowe inne konto na forum xiaomi dopełnić formalności aby żeby uzyskać security check-up na 100 punktów itd? Pozdrawiam.
RegimeOfTerror Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Nie, nie musisz. Jeśli Ty będziesz korzystał z tego telefonu i tego konta to możesz odblokować z tego co już masz.
bmwwyspa Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2016 22 minuty temu, RegimeOfTerror napisał: Nie, nie musisz. Jeśli Ty będziesz korzystał z tego telefonu i tego konta to możesz odblokować z tego co już masz. a ok dzękuję
mrosi Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
mrosi Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi