fridayy Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 (edytowane) Witam, kupiłem miesiąc temu Redmi 3S, MIUI 7.8.21.8, Android 6.0.1 i ostatnio mam problem z aplikacją File Manager, która już była od początku na urządzeniu. Co chwile wyświetla jakieś reklamy na ekranie głównym i podczas korzystania z innych aplikacji. Skąd wiem, że to wina tej aplikacji ? Za każdym razem gdy wyświetlane są reklamy to w otwartych aplikacjach jest File Manager i jak go zamknę to znika też reklama. Co gorsza nie można usunąć tej aplikacji, nie ma opcji 'odinstaluj'. Wyłączenie aplikacji również nic nie daje. Co można zrobić żeby usunąć ten File Manager i/lub pozbyć się natrętnych reklam ? Antywirusy nie dają sobie rady z tymi reklamami a próbowałem już avasta i avg. Edytowane 17 Grudnia 2016 przez fridayy
Zexon72 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 W telefonie masz zainstalowane tzw syfmiui, czyli wątpliwego pochodzenia software z mnóstwem śmieci. Na forum znajdziesz kompletne informacje, co z tym zrobić.
Nezumi Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi