Wiskas Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Witam telefon mam chyba od dwóch tygodni i nie jestem pewien ale wydaje mi się że na początku przeglądarka dawała mi podpowiedz adresu który wcześniej wpisywalem a teraz wyszukuje mi frazy w Google..... Przykład : pisałem ben...... I wyskakiwalo benchmark.pl a po update daje tylko podpowiedzi Google. I jeszcze jedno pytanie, czy da się bez zapisywania stron(kart) zrobić tak by przeglądarka nie przeładowywała stron tylko trzymała je offline... Tu wygląda tak ze po jakimś czasie poprostu strona jest wgrywana od nowa
Snajper Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Myślałem że nikt tej przeglądarki nie używa a jednakJa odinstalowałem.
Kyniolus73 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) ja standardowo z chroma korzystam. Wiskas dzis była aktalizacja chrome do 55 i dodali własnie strony offline całkiem sensownie działa Snajper a jak odinstalować natywną przeglądarkę ? Edytowane 15 Grudnia 2016 przez Kyniolus73
gonzo_86 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Snajper a jak odinstalować natywną przeglądarkę ?Jak każda inną. Przeciągnij do kosza i po sprawie Tapnięte z RN3 PRO KATE
Snajper Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, Kyniolus73 napisał: ja standardowo z chroma korzystam. Wiskas dzis była aktalizacja chrome do 55 i dodali własnie strony offline całkiem sensownie działa Snajper a jak odinstalować natywną przeglądarkę ? Ustawienia-zaistalowane aplikację-pobrane i masz wszystkie które możesz usunąć. Ja też Chrome używam. Ta z miui za dużo uprawnień wymaga i załącza proces analytics co powoduje zużycie baterii. W sumie to są dwa procesy analytics i msa łączą się z netem odebrałem im uprawnienia do neta bateria lepiej trzyma. Przynajmniej u mnie Edytowane 15 Grudnia 2016 przez Snajper
Wiskas Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2016 (edytowane) Ja tez używam chroma od X lat jest ok. Zakładki zawsze działały offline - znaczy przeładowywały się ale z zapisu cache i będąc w metrze nie potrzebowałem neta by otworzyć stronę. Z miui jest inaczej póki zakładki w pamięć ram jest oki ale po jakimś czasie agresywna polityka zarządzania ramem czyści i żadne konfigurację tu nie pomogą.... A sama przeglądarka MIUI jest poprostu rewelacyjna.... Tylko niech zrobia zakładki offline i naprawią BŁĄD podczas wpisywania adresu ( podpowiedzi googla zamiast historii adresów które były juz wpisane? Jakiś żart ) bo to wielBŁĄD inaczej tego nazwać nie można Edytowane 19 Grudnia 2016 przez Wiskas
Rekomendowane odpowiedzi