Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam telefon mam chyba od dwóch tygodni i nie jestem pewien ale wydaje  mi się że na początku przeglądarka dawała mi podpowiedz adresu  który wcześniej wpisywalem a teraz wyszukuje mi frazy w Google..... Przykład : pisałem ben...... I wyskakiwalo benchmark.pl  a po update daje tylko podpowiedzi Google.  I jeszcze jedno pytanie,  czy da się bez zapisywania stron(kart) zrobić  tak by przeglądarka nie przeładowywała stron tylko trzymała je offline... Tu wygląda tak ze po jakimś czasie poprostu strona jest wgrywana od nowa

Opublikowano (edytowane)

ja standardowo z chroma korzystam. Wiskas dzis była aktalizacja chrome do 55 i dodali własnie strony offline całkiem sensownie działa

Snajper a jak odinstalować natywną przeglądarkę ?

Edytowane przez Kyniolus73
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Kyniolus73 napisał:

ja standardowo z chroma korzystam. Wiskas dzis była aktalizacja chrome do 55 i dodali własnie strony offline całkiem sensownie działa

Snajper a jak odinstalować natywną przeglądarkę ?

Ustawienia-zaistalowane aplikację-pobrane i masz wszystkie które możesz usunąć.

Ja też Chrome używam.

Ta z miui za dużo uprawnień wymaga i załącza proces analytics co powoduje zużycie baterii.

W sumie to są dwa procesy analytics i msa łączą się z netem odebrałem im uprawnienia do neta bateria lepiej trzyma.

Przynajmniej u mnie

Edytowane przez Snajper
Opublikowano (edytowane)

Ja tez używam chroma od X lat jest ok.  Zakładki zawsze działały offline - znaczy przeładowywały się  ale z zapisu cache i będąc w metrze nie potrzebowałem neta by otworzyć stronę.  Z miui jest inaczej póki zakładki w pamięć ram jest oki ale po jakimś czasie agresywna polityka zarządzania ramem czyści i żadne konfigurację tu nie pomogą....  A sama przeglądarka MIUI jest poprostu rewelacyjna.... Tylko niech zrobia zakładki offline i naprawią BŁĄD podczas wpisywania adresu ( podpowiedzi googla zamiast historii adresów  które były juz wpisane? Jakiś żart ) bo to wielBŁĄD inaczej tego nazwać nie można 

Edytowane przez Wiskas
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...