kamilkosciolek Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witam okazało się po zakupie fona że nie łączy się on po bluetooth z opaską treningową typu smart bluetooth. Ma ktoś może jakiś pomysł aby połączyć się za pomocą aplikacji endomondo z taką opaską. Dodam ze na poprzednim fonie działa ona bez problemu. Miui 8.1.1.0 stabilna Redmi 3 zakupione z dystrybucji Polskiej w Euro RTV AGDWysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
kamilkosciolek Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2016 Dobra odpowiem ja sam sobie, mianowicie problem rozwiązałem włączając śledzenie bluetooth w opcjach programistycznych i teraz wszystko jest ok Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
edwardedward Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Mam ten sam problem. Mozesz dokladnie opisac jak go rozwiazales?
kamilkosciolek Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2017 Jednak problem się odnowił. Pomaga jedynie wyjmowanie baterii z opaski po każdym treningu (taki bardziej reset). Ja używam apki runstatic i jak ją uruchomię to łapie fixa z opaska i nie mogę wtedy jej zamknąć bo ponowne uruchomienie straci połączenie z opaską. A te ustawienia śledzenia Bluetooth to są w opcjach programistycznych.Wysłane z mojego SM-T700 przy użyciu Tapatalka
edwardedward Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Gdzie znajde te opcje programistyczne. W ustawieniach ich nie ma Edit. Opcje znalazlem. Jednak nic to nie dalo. Dalej jest problem. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez edwardedward
Rekomendowane odpowiedzi