Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim,

To moj pierwszy post, milo mi dolaczyc do rodziny Xiaomi :)

Dzisiaj zakupilem nowke telefon w Euro AGD, czyli oficjalna wersje na PL. Skonfigurowem itd. Telefon mega ale... Zasysala sie akuatlizacja, na 30 % musialem wyjsc z domu, wiec mysle sobie niech zasysa przez siec komormowa. Przestalo sie sciagac, mysle sobie wroce do domu to zassam znowu. Wracam sciagam belke w dol, klikal restart w nadziei, ze zacznie pobierac od nowa a tu czarny ekran, ikona - kolo krecace sie i po chwili tylko logo i bialy pasek na dole. Mysle sobie, cos tam mieli pewnie. Ale zjadlem kolacje i dalej nic. No wiec przytrzymalem dlugo "power" ale tel odpala sie na nowo i dalej to samo tylko,  ze juz samo logo...

Stawiam browara za pomoc, bo nacieszylem sie telefonem pare godzin... A teraz mam najdrozszego trupa w mojej komorkowej karierze :)

Pozdrawiam

Tomek

Opublikowano (edytowane)

Aktualizizacja trawa ok 20 min tel się chyba 2x restartuje.nie woli samemu wyłączać telefon.

Tu masz link do miflashe(opis)pobierasz plik z linka oficjalny system.  redmi note 3 special edition last global stable

9 godzin temu, headcharge napisał:

Czesc wszystkim,

To moj pierwszy post, milo mi dolaczyc do rodziny Xiaomi :)

Dzisiaj zakupilem nowke telefon w Euro AGD, czyli oficjalna wersje na PL. Skonfigurowem itd. Telefon mega ale... Zasysala sie akuatlizacja, na 30 % musialem wyjsc z domu, wiec mysle sobie niech zasysa przez siec komormowa. Przestalo sie sciagac, mysle sobie wroce do domu to zassam znowu. Wracam sciagam belke w dol, klikal restart w nadziei, ze zacznie pobierac od nowa a tu czarny ekran, ikona - kolo krecace sie i po chwili tylko logo i bialy pasek na dole. Mysle sobie, cos tam mieli pewnie. Ale zjadlem kolacje i dalej nic. No wiec przytrzymalem dlugo "power" ale tel odpala sie na nowo i dalej to samo tylko,  ze juz samo logo...

Stawiam browara za pomoc, bo nacieszylem sie telefonem pare godzin... A teraz mam najdrozszego trupa w mojej komorkowej karierze :)

Pozdrawiam

Tomek

Edytowane przez Snajper
Opublikowano

Czyli jest szansa na uratowanie... Dzieki za błyskawiczną odp. Wroce do domu bede walczyl. :) Czy owy plik ma byc po prostu gdzies na C lub D, i po podlaczeniu tel, wykonaniu kombinacji klawiszy bede musial podac sciezke i robic krok po kroku jak w instrukcji, dobrze rozumiem?

Czyli jest szansa na uratowanie... Dzieki za błyskawiczną odp. Wroce do domu bede walczyl. :) Czy owy plik ma byc po prostu gdzies na C lub D, i po podlaczeniu tel, wykonaniu kombinacji klawiszy bede musial podac sciezke i robic krok po kroku jak w instrukcji, dobrze rozumiem? Rom tez pobieram? Chodzi mi o to czy wykonuje wszystko z instrucji ktora podales czy tylko czesc?

Ja wiem ze nie wylacza sie podczas instalacji, rylko problem jest taki ze nawet caly update sie nie sciagnal...

Opublikowano
9 minut temu, headcharge napisał:

Czyli jest szansa na uratowanie... Dzieki za błyskawiczną odp. Wroce do domu bede walczyl. :) Czy owy plik ma byc po prostu gdzies na C lub D, i po podlaczeniu tel, wykonaniu kombinacji klawiszy bede musial podac sciezke i robic krok po kroku jak w instrukcji, dobrze rozumiem?

Ta instrukcja jest bardziej przejżysta powinno bez problemu przyjść. 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...