Skocz do zawartości

Aktualizacja oprogramowania - pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Jakis czas temu kupilem juz swojego redmi note 2, język polski był na nim ubogi wiec postanowiłem pogrzebać w internecie i udało mi sie go spolszczyć (pobrałem wersje 6.3.3, wrzuciłem paczkę na telefon i w aplikacji 'aktualizacje' udało mi sie spolszczyć caly system). Co jakis czas wchodziłem w aplikacje Aktualizacje i wyświetlało ze mam najnowszą wersje, dziś wszedłem na miui polska, sprawdziłem i widze ze są jakieś nowe, np xiaomi.eu_multi_HM3SHM3X_6.12.8_v8-6.0. Wiec pobrałem, wrzuciłem na telefon i chciałem zrobić tak jak poprzednio, lecz gdy w fastbocie wybieram paczkę to nie instaluje tylko wywala błąd. Pomoże ktoś jak to zrobić bo ogólnie potrafię sobie radzić z takimi rzeczami ale tu jest jakos bez rezultatu. Nie potrafię ogarnąć, wytłumaczy ktoś krok po Kroku co mam zrobić? Licze na wyrozumiałość

Edytowane przez poli1990
Opublikowano (edytowane)

jak to :/ ? wiec  to przekierowuje do głównego folderu gdzie jest wszystko? xiaomi.eu_multi_HMNote2_6.12.8_v8-5.0.zip - a ten będzie ok? mam tak samo wrzucić na telefon ten plik i poprostuj zainstalować? bo czytałem ze trzeba używać jakiegoś programu typu flashify?

czy po takiej aktualizacji mam pusty telefon? czy aplikacje i ustawienia zostają ?

Edytowane przez poli1990
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...