poli1990 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Witam. Jakis czas temu kupilem juz swojego redmi note 2, język polski był na nim ubogi wiec postanowiłem pogrzebać w internecie i udało mi sie go spolszczyć (pobrałem wersje 6.3.3, wrzuciłem paczkę na telefon i w aplikacji 'aktualizacje' udało mi sie spolszczyć caly system). Co jakis czas wchodziłem w aplikacje Aktualizacje i wyświetlało ze mam najnowszą wersje, dziś wszedłem na miui polska, sprawdziłem i widze ze są jakieś nowe, np xiaomi.eu_multi_HM3SHM3X_6.12.8_v8-6.0. Wiec pobrałem, wrzuciłem na telefon i chciałem zrobić tak jak poprzednio, lecz gdy w fastbocie wybieram paczkę to nie instaluje tylko wywala błąd. Pomoże ktoś jak to zrobić bo ogólnie potrafię sobie radzić z takimi rzeczami ale tu jest jakos bez rezultatu. Nie potrafię ogarnąć, wytłumaczy ktoś krok po Kroku co mam zrobić? Licze na wyrozumiałość Edytowane 11 Grudnia 2016 przez poli1990
cukru Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Pobierz właściwą paczkę, bo próbowałeś zainstalować system z Redmi 3S.
poli1990 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) jak to :/ ? wiec to przekierowuje do głównego folderu gdzie jest wszystko? xiaomi.eu_multi_HMNote2_6.12.8_v8-5.0.zip - a ten będzie ok? mam tak samo wrzucić na telefon ten plik i poprostuj zainstalować? bo czytałem ze trzeba używać jakiegoś programu typu flashify? czy po takiej aktualizacji mam pusty telefon? czy aplikacje i ustawienia zostają ? Edytowane 11 Grudnia 2016 przez poli1990
Nezumi Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi