Zaku83 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Witam, Mam dość dziwny problem z przyciskiem home. Mianowicie po jego naciśnięci przy odblokowanym telefonie przeskakuje mi na ostatni ekran zamiast na pierwszy główny tam gdzie mam zegarek. Czy ktoś z was spotkał się z takim problemem? Wersja Miui to 6.11.24
majdan12 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 15 godzin temu, Zaku83 napisał: Witam, Mam dość dziwny problem z przyciskiem home. Mianowicie po jego naciśnięci przy odblokowanym telefonie przeskakuje mi na ostatni ekran zamiast na pierwszy główny tam gdzie mam zegarek. Czy ktoś z was spotkał się z takim problemem? Wersja Miui to 6.11.24 A sprawdzałeś jak jest zaprogramowany ten przycisk w ustawienia MIUI?
Zaku83 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) I tu jest problem ze mam tylko możliwość konfiguracji przycisku menu dla pojedynczego kliknięcia... Wipe na ta chwilę nie wchodzi w grę obecnie.... Edytowane 10 Grudnia 2016 przez Zaku83
Rekomendowane odpowiedzi