Jacky Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Czy ktoś z Was ma taki model? Czy możecie podzielić się pierwszymi wrażeniami z użytkowania tego telefonu?
sojkin Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Też mnie interesuje ten telefon. Na filmach z YT wygląd powala. Czy ktoś wie czy działa na nim Google pay? Czy aparat serio jest tak słaby jak mówią na YT?Wysłane z mojego SM-G9200 przy użyciu Tapatalka
art12 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Właśnie mam tego giganta w dłoniach. Ogromny! Ale faktycznie robi mega wrażenie. Zestawowe etui powoduje, że telefon przypomina cegłę, ale jest dobrze wykonane. Wyściełane w środku mięciutkim materiałem. Co do zdjęć to pstryknąłem kilka teraz przy sztucznym świetle i jest średnio. Ale nie najgorzej. Jeśli zdjęcie jest robione z bliska jest bardzo dokładne, jak dalej, trochę brakuje rozdzielczości. Zobaczymy jak jutro. Jeśli ktoś ma jakieś pytanie to śmiało, będę go miał jeszcze przez jakiś czas.
minac Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Posiadam. Wrażenia niesamowite, tylko kupiłem z jakimś dziwnym romem i są błędy. NIe wiem za bardoz jak to naprawić, bo w żaden sposób tel nie chce się poddać flashowaniu. Poza tym meeega!
art12 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Jak to nie chce? Wrzuć chiński dev MiFlashem, odblokuj bootloader i wrzuć xiaomi.eu.Tapatalking z Mi Note 2 6/128
Rekomendowane odpowiedzi