Savve Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witam, mam telefon Xiaomi Redmi Note 3 of piątku i któryś raz z kolei sam zmienił ustawienia. Używając messengera wyraziłem zgodę w ustawieniach na wyświetlanie dymków itp, następnego dnia to samo. Skąd się to bierze? Druga sprawa to brak możliwości wyłączenia sprawdzania pisowni Google, można się tego pozbyć? Drażni podczas pisania. Pozdrawiam.
RegimeOfTerror Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ludzie nauczycie się pisać jaki ROM macie? Czy xiaomi.eu, czy china, czy global? Stable, dev? Która wersja? Wyłączenie pisowni masz w Ustawienia - Dodatkowe ustawienia - Język i klawiatura. Tylko to jest od najnowszych ROMów więc jak masz starszy to będziesz musiał zaktualizować.
Savve Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2016 Tyle, ze średnio mam o tym pojęcie. Przy próbie zmiany mam to kółko zębate ale nie reaguje.
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Kolejny wątek do kosza Znowu to samo nowy user i posty z d**y Wysłane z mojego Mi-4c
mrosi Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi