Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie,

Zakupiłem Redmi 3sPrime, i jestem mega zadowolony...ale...jest jedna rzecz która nie daje mi spokoju.

Otóż problem, a właściwie różnica w stosunku do poprzednich telefonów, tkwi w słuchawkach bluetooth.

A mianowicie:

Na poprzednich wszystkich telefonach (około 8 szt., w tym także ULEFONE METAL z czystym andkiem 6.0) mogłem osobno ustawić głośność bluetooth w telefonie i osobno sterować głośnością w słuchawkach, co sprawiało, że miałem możliwość precyzyjnego wysterowania poziomu głośności.

Jednym zdaniem: skala głośności bluetooth w telefonie nie zmieniała się, gdy zmieniałem głośność w słuchawkach.

Na Redmi3s, z wgranym najnowszym MIUI 8 global OTA, jak sparuję słuchawki to sterowanie głosem odbywa się równocześnie przez telefon i przez słuchawki, czyli mam mniejszą niż wcześniej skalę możliwości ustawienia głośności słuchawek.

Jednym zdaniem: skala głośności bluetooth w telefonie zmienia się, gdy zmieniam głośność w słuchawkach i odwrotnie.

Słuchawki to: LG HBS 730 oraz Creative WP 380

Może ktoś coś podpowie co zmienić, aby było jak dawniej, może coś doinstalować, może jakaś zmiana BUILDPROP.

Edytowane przez widzisz1
Aktualizacja
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...