Hexia Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi5 32GB biały Opis: Cześć, około miesiąc temu zakupiłem Xiaomi mi5 32GB w sklepie technos, jednak przerzuciłem się szybko na mi5s, więc smartfon prawie nieużywany. Posiada na sobie jeszcze oryginalne folie. Stan fabryczny. Odblokowałem bootloader, wgrałem miuipolska. Gratis dorzucam folie 3mk. Cena: 1250 zł przez portal aukcyjny. 1200 zł odbiór osobisty w Rzeszowie. Kontakt: PW Edytowane 11 Grudnia 2016 przez Hexia
wojtekmarchewka Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, Hexia napisał: Cześć, około miesiąc temu zakupiłem Xiaomi mi5 32GB w sklepie technos, jednak przerzuciłem się szybko na mi5, więc smartfon prawie nieużywany. Sprzedajesz Mi5, bo przerzuciłeś się na Mi5 Edytowane 4 Grudnia 2016 przez wojtekmarchewka
Elderbary Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
Elderbary Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi