bubek00 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Wersja MIUI: HTC ONE X / MIUI: 4.2.21 Jakim użytkownikiem jesteś? -- dopiero zainstalowałem MIUI Opis znalezionego błędu Pojawił się kolejny problem. Zainstalowałem wersje z androidem 4.1 (z tej strony), odpala sie normalnie lecz w ogóle nie reaguje dotyk. Co mam zrobić skoro nie moge wejść w recovery? Przytrzymanie przycisku zasilania powoduje restart telefonu a nie wyłączenie.. Logcat Dodatkowe informacje
Lalo Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Wyjmij baterie. Nacisnij power + volume down. Telefon wejdzie w bootloader. Wybierz recovery, poprzez naciskanie volumen down. Zatwierdz przyciskiem power. Telefon uruchomi się w recovery.
bubek00 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Opublikowano 23 Lutego 2014 Nie mam torxa, a HTC ONE X nie ma ściąganej klapki tyłu. użyłem adb i poszło, dzięki
Acid Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 W One X to był znany problem. Wgrywało się jakieś moduły czy kernel. Nie pamiętam ale poszukaj w google czy na android.com.pl. Chyba na xiaomi.eu była instrukcja.
Rekomendowane odpowiedzi