m4ciejka Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 problem pojawil sie dopiero w wersji 6.11.24 miuipolska. po prostu po jakims czasie przegladania fb (roznym - zdarza sie, ze po raptem pierwszym przewinieciu tablicy, a bywa i tak, ze dopiero po kilkunastu) obraz nagle freezuje na 2-3s i wyskakuje komunikat o bledzie (bez jakis szczegolowych informacji) z mozliwoscia raportowania bledu - komu? tego juz nie wiem.i jak w temacie - dzis blad pojawil sie przy zwyklym korzystaniu z chrome. pierwszy i jak narazie ostatni raz.nie jest to jakos szczegolnie uciazliwe, przeinstalowanie aplikacji nic nie zmienilo, a backupu sie mi po prostu nie chce wgrywac. czekam na kolejna wersje miuipolska.pisze po prostu z pytaniem, czy moze ktos spotkal sie z takim problemem?Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
m4ciejka Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2016 odswiezenie tematu (dlatego post pod postem). problem na 6.12.1 rowniez wystepuje. ciezko powiedziec dlaczego - raz w ogole sie nie pojawi, raz po kilku- kilkunastu minutach, a czasem (dzis) zaraz powlaczeniu fejsa.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
m4ciejka Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2016 ale kiedy wipe cache? przed instalacja nowego softu (6.12.1)? jezeli tak to juz zrobione - zawsze przed wgraniem nowego softu robie wipe cache/dalvik.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
m4ciejka Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2016 no i dalej ni wiem o co z tym wszystkim chodzi. problem tak jak sam sie pojawil, tak sam przestal istniec... nie robilem nic wiecej z telefonem, a od kilku dni ani razu fb sie nie zcrashowal. jezeli nikt nie ma pomyslu, albo czegos do dodania to mysle, ze tamat do zamkniecia.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Cmxku Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Pozwolisz że się podepne? Sam nie mogę napisać tematu. Część. Mam nadzieję że będziecie znali rozwiązanie problemu. Od jakiegoś czasu Facebook mi crashuje samoistnie gdy go przeglądam, lub gdy go wylaczam. Nie robię na nim nic specjalnego, nie wiem dlsczego się tak dzieje. Przeglądam walla, i nagle tadam crash. Podsylam wam film jak to wyglada, w tym przypadku crash przy włączeniu. Czyscilem pamięć aplikacji, jak i robiłem wiele reinstalow- problem dalej się trzyma. Myślałem że może jakimś cudem jakieś aplikacje się gryxa z fb, to odinstalowalem te stosunkowo nowe ale problem dalej występuje. Może być tak że w ciągu 10minut posypie się 3 razy, a moze być tak że w ciągu 10godzin ani razu. Zaraz edytuje post pod najważniejsze informacje takie jak wersja systemu, i aplikacji, bo boję się ze moja ściana tekstu zniknie- pisze to na telefonie w przeglądarce
Rekomendowane odpowiedzi