pinturicchio87 Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Witam, Od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem Mi5. Zamowilem go z Francji z jakims smieciowym systemem 6.2.8.0. bodajze. Po wieleokrotnych probach Wielki sie nade mna zlitowal i dal mi jakims cudem zaktualizowac system przez aplikacje Xiaomi na komputer. Zaktualizowal ALE... dostalem wersje MIUI 8.1.3.0. Stable bez polskiego jezyka. Czy mial ktos do czynienia z tym systemem? Czy chodzi o to ze kupilem telefon przeznaczony tylko na Chinski rynek i nie ma wersji Global? zastanawiam sie czy go zostawic czy lepiej zainstalowac MIUI Polska. Prosze o Wasze opinie i komentarze, serdecznie pozdrawiam. Adrian
TLH Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Pierwsze pytanie czy odblokowałeś bootloader? Jeśli nie tutka masz na forum jak to zrobić i przejść na miui polska.
mrosi Opublikowano 16 Czerwca 2018 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi