kamar007 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Cześć, kupiłem niedawno Xiaomi redmi pro w wersji 3/32 X20, i mam taki problem że gdy ruszam głową z telefonem w goglach VR obraz się strasznie zacina, gdy się nie poruszam jest okej, myślałem że to coś z żyroskopem, ale zorientowałem się że gdy załączę film 360 na YT to dopóki nie przełączę filmu w tryb dla google cardboard obraz działa mega płynnie, co wyklucza winę żyroskopu raczej W innych aplikacjach jest to samo, wszystkie aplikację które wyświetlają film, lub gry dla google cardboard się zacinają podczas ruchu głową, może to wina softu? :/ Jestem na bieżąco z oprogramowaniem MIUIPolska Edit: Przy okazji chciałbym się dowiedzieć( jeśli też macie ten telefon) czy macie taki sam problem? Edytowane 29 Listopada 2016 przez kamar007
kamar007 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2016 @update: Po zaktualizowaniu telefonu przez parę godzin wszystko działalo dobrze, po czym znów się zaczęło zacinać, wgralem te aktualizacje znów i ponownie to samo parę godzin działa i zaczyna się zacinać :/
Rekomendowane odpowiedzi