Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

po aktualizacji romu do 6.11.24 nic nie słyszę podczas rozmów i nikt mnie nie słyszy. W diagnostyce sprawdzałem i głośnik jak i mikrofon działa normalnie (sam siebie słyszę w głośniku do rozmów podczas testu).

Próbowałem wgrać kilkukrotnie rom po całkowitym wyczyszczeniu telefonu. Problem powtarza się na kilku custom roomach, które też próbowałem wgrać. Jedyny rom z testowanych przeze mnie na którym normalnie mogę rozmawiać to ResurrectionRemix (na 7.1 oraz 6.0 z tym, że na 7.1 fingerprint nie działa ale to już problem roomu)

// Dodatkowo po ponownej instalacji od nowa 6.11.24 wyskakuje błąd "nie można sprawdzić stanu bezpieczeństwa" i nie mogę się zalogować do konta xiaomi w wyniku czego nie mam dostępu w ogóle do telefonu. Mam backup z poprzedniej instalacji, w której normalnie się zalogowałem lecz problem występujący opisany jest wyżej.

OK. Problem obecnie nie występuje. Po czterokrotnym przywróceniu kopii zapasowej 6.11.24 normalnie działa głośnik i mikrofon podczas rozmów. Dziwne strasznie, ale nagle zaczął działać.

Edytowane przez 93omega
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...