Boker Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Od kilku dni jestem posiadaczem Mi 4c. Po kilku zmianach softu w końcu znalazłem coś dla siebie (7.5 stable) i natrafiłem na pierwszy problem. Tuż po instalacji systemu byłem zmuszony pilnie zadzwonić przez co wiem że stockowa aplikacja kontaktów działa prawidłowo. Następnie wykonałem kilka zmian: 1) root 2) zmiana siatki ekranu głównego na 5x6 3) exposed 4) użyłem skryptu 97TAO v0.8 z anglojęzycznego forum w celu poprawy pracy na baterii oraz opanowania wysokich temperatur 5) zmiana zarządcy CPU na "ondemand" Potem już zainstalowałem apki z których na codzień korzystam. Teraz zauważyłem jedną rzecz. Gdy przewijam listę kontaktów wykorzystując prawe menu z liter alfabetu przewijanie zatrzymuje mi się na literze K a przeskok następuje dopiero na literze Z. Totalnie nie mam pojęcia co jest powodem, że stockowa aplikacja zaczęła się tak zachowywać. Ten sam problem zauważyłem gdy miałem MIUI 8 dev lecz nie przejmowałem się zbytnio gdyż i tak planowałem zmianę na 7.5 stable. Edytowane 27 Listopada 2016 przez Boker
AndropaX Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Było, miui nie lubi się z Łukaszami 1
Boker Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) 57 minut temu, AndropaX napisał: Było, miui nie lubi się z Łukaszami Przekopywałem forum i znaleźć nie mogłem. Dzięki Chociaż nadal zastanawia mnie czemu z początku działało Edytowane 27 Listopada 2016 przez Boker
Rekomendowane odpowiedzi