Mariuszes Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Witam mam problem kiedyś przez przypadek dalem zapamiętaj domyślnie i otwarlem film Youtube w przeglądarce Czy istnieje opcja wykasować to ustawienie domyślne z pamięci nie tracąc wszystkiego ? Chciałbym aby pojawiali się to okienko i na przykład film który otwieram w Youtube w przeglądarce otwierał się w apce Youtube Dokument pdf w apce do pdf itd itd Jest taka opcja ?? Nie przeszkadzaloby mi to w sumie ale Używam vhromecast a przeglądarka nie wysyła nan obrazu Zza to przykładowy Youtube ma ta opcje i robi się to zagmatwane bo gdy ktoś doda nowy film ja go otwieram otwiera mi się w przeglądarce ,zatem.musze skopiować tytuł wkleić w apkke Youtube a i tak się okazuje że przez jakiś okres czasu nie da się tego filmu znaleźć i lipa z oglądania na tv
Marcin.M Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zainstalowane aplikacje / przeglądarka / wyczyść domyślne Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Mariuszes Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Opublikowano 27 Listopada 2016 a da sie to jakos inaczej zrobic tak aby nie usunac tych zakladek <ikonek > z glownej strony przegladarki interet ? zrobilem tak jak mowisz ale zniknely mi wszytie zakladki -ikonki z glownej strony <szybkiego uruchamiania > przegladarki
Mariuszes Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Z tylu linków Zostało tyle I kopia danych na telefonie w zakladce kopia i kasowanie oraz kopia w chmurce tego nie chce przywrócić . Dobrze że miałem kopię wszystkiego w trwp Edytowane 27 Listopada 2016 przez Mariuszes
Marcin.M Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Ale ty masz tylko "wyczyść domyślne" kliknąć nic więcejPamięci podręcznej nie ruszaj Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Mariuszes Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Opublikowano 27 Listopada 2016 To ja chyba dałem wyczyść wszytko razem z pamięcią podręczna u mnie to tak wygląda Dałem to co napisałeś ale Youtube otwiera mi dalej w przeadarce nie w app
Marcin.M Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Jak wyczyścisz to powinno być nieaktywne, wyszarzone jak u mnie. Daj jest coś nie tak. Zrób to samo dla youtube, chrome, Internet i wszystkich aplikacji w których mogłeś zaznaczyć domyślne działania. Nie stracisz danych tylko wróci zapytanie jaką aplikacje użyć. Pobaw się tylko nie klikaj nic innego Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1
Mariuszes Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Opublikowano 28 Listopada 2016 Musi to być coś innego bo dałem wyczyść domyślne w przeglądarce internet A potem już w innych apkach które sprawdzwlem było to nie aktywne Więc teoretycznie nie dało się już tego wyczyścić bo podświetlenie opcji zmieniło się na nieaktywne
Rekomendowane odpowiedzi