matnowy Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Siema ! Mam problem-zagadkę. Używając aparatu korzystam z klawiszy głośności do robienia zdjęć. Mam takie ustawienia we wszystkich aplikacjach fotograficznych ( a mam ich dużo ), jednak problem jest z aplikacją stockową - w ustawieniach mam oczywiscie ustawione, że klawisze głośności wywołują migawkę, ale pomimo to wywołują tylko autofocus - nie robi zdjęcia, tylko łapie ostrość i koniec. Co z tym zrobić? To dla mnie mega ważne !!!!! Dzięki, pozdrawiam
Acid Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 A gdy wybierzesz Zoom to jest zoom czy zdjęcie? Bo na moim MI3 jest prawidłowo i przyciski robią zdjęcie. Mi2 nie mam chwilowo jak sprawdzić. Przywracałeś ustawienia domyślne aplikacji?
kulig007 Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Nie działa. U mnie jest to samo. Dopiero teraz to sprawdziłem, bo w sumie aparatu bardzo rzadko używam. Tapnięte z mojego Mi2S.
matnowy Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 A gdy wybierzesz Zoom to jest zoom czy zdjęcie? Przywracałeś ustawienia domyślne aplikacji? Zrobiłem obie rzeczy i nadal nie działa... -- 21 lut 2014, o 15:23 -- Acid, dasz radę to sprawdzić w swoim MI2 ?-- 24 lut 2014, o 11:30 --Zadziałało po instalacji najnowszego UPDATE. Można zamknąć wątek.
Rekomendowane odpowiedzi