Ari93 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Moze by poszukac jakiejs chetnej osoby ktora zajmowala by sie pisaniem newsow na temax xiaomi i miui? Gdzie jak gdzie ale na miuipolska.pl mysle ze powinny znajdowac sie wszelkie najnowsze informacje, plotki, przecieki na temat telefonow i systemu od xiaomi Ostatnio wyczytalem o Hongmi 1S oraz o MI3S i MI4 a u nas cisza poki co. Jesli kogos interesuje wiecej newsow to polecam zagladac na (po angielsku) gizchina.
Lalo Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Moze by poszukac jakiejs chetnej osoby ktora zajmowala by sie pisaniem newsow na temax xiaomi i miui? Gdzie jak gdzie ale na miuipolska.pl mysle ze powinny znajdowac sie wszelkie najnowsze informacje, plotki, przecieki na temat telefonow i systemu od xiaomi Ostatnio wyczytalem o Hongmi 1S oraz o MI3S i MI4 a u nas cisza poki co. Jesli kogos interesuje wiecej newsow to polecam zagladac na (po angielsku) gizchina. Hongmi 1S bedzie. ... gizchina to plotki.
Acid Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Można pisać newsy. Ja nie zawsze piszę bo i tak już mam na głowie tyle, że nie starcza czasu wszystkiego śledzić. Odezwij się do mnie na maila czy pw a może uda się dodać konto gościa czy jakoś tak na WordPress miuipolska. Wysłane z mojego MI 3W
Ari93 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 Hongmi 1S bedzie. ... gizchina to plotki. niee no bez przesady, nie mowie o wszystkich newsach ;p ale jednak zawsze czegos wiecej idzie sie dowiedziec Można pisać newsy. Ja nie zawsze piszę bo i tak już mam na głowie tyle, że nie starcza czasu wszystkiego śledzić. Odezwij się do mnie na maila czy pw a może uda się dodać konto gościa czy jakoś tak na WordPress miuipolska. Wysłane z mojego MI 3W no niee, ja nie moge nie ma czasu - praca/studia do tego nie jestem za dobry w te klocki nie mowiac o braku doswiadczenia ;P a co do WP, wystarczy utworzyc konto i dac mu prawa tylko do pisania newsow ale nie ich publikacji, publikowac by mogl jakis z adminow po przeczytaiu newsa a to mysle duzym problemem dla Was by nie bylo i uchronilo by strone przed jakims "wariatem spamerem" ;D ja tylko podalem pomysl i widze ze moze sie udac, jesli ktos jest chetny to piszcie do Acida ;p
Rekomendowane odpowiedzi