strony1984 Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 (edited) witam mam mega problem. normalnie zaktualizowałem sobie miui jak zawsze co piątek, po restarcie telefon nie startuje czarny ekran jak podłącze pod kompa to miga tylko czerwona dioda. wciskam vol+ i power pokazuje się urządzenie wejściowe i to wszystko. jak wciskam vol- i power to czasami pokaże się urządzenie nierozpoznane. próbowałem tej metody, że zwiera się dwa styki przy karcie sim i minus ale tez nic to nie daje. proszę o pomoc. pomoze ktos Edited November 25, 2016 by strony1984 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazok Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Bateria się rozładowała całkiem - mocna ładowarka (2A) powinna załatwić sprawę - włącz telefon dopiero kiedy dioda z migającej czerwonej zmieni się na pulsująca Link to comment Share on other sites More sharing options...
strony1984 Posted November 26, 2016 Author Share Posted November 26, 2016 i nic to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
strony1984 Posted November 30, 2016 Author Share Posted November 30, 2016 no trudno skoro nikt nie pomoze oddam do serwisu sie okaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts