HoldYourColour Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Pękł mi wyświetlacz w mi4c, nie działa dotyk. Co robić? Telefon na gwaracji, kupiony na pl stronie xiaomi, tzn obecnie aze electronics
Grzesiuso Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 3 minuty temu, HoldYourColour napisał: HALO jest tu kto? Dnia 23.11.2016 o 09:05, HoldYourColour napisał: Pękł mi wyświetlacz w mi4c, nie działa dotyk. Co robić? Telefon na gwaracji, kupiony na pl stronie xiaomi, tzn obecnie aze electronics Wymienić za własne pieniądze, ewentualnie wyrzucić telefon, uszkodzeń mechanicznych żadna gwarancja nie obejmuje.
mrosi Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 14 godzin temu, HoldYourColour napisał: HALO jest tu kto? Pisanie posta pod postem jest nie tylko niegrzeczne - jeśli ktoś będzie znał odpowiedź, napisze. Obejdzie się bez poganiania. Po drugie jest niezgodne z Regulaminem Forum i grozi ostrzeżeniem. Radzę uważać...
mrosi Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi