_Pirate Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Witam. Przychodzę tutaj z prośbą o radę.... Otóż w każdym moim telefonie wejścia mini jack (do słuchawek) zawsze mi szwankowały.... Teraz gdy mam xiaomi z którego jestem zadowolony pojawiły się również takie problemy. Do czego zmierzam ? Otóż podczas oglądania pewnego filmu moje sluchawki grundig nie jestem w stanie okreslic modelu zaczęły szwankować - działała tylko jedna słuchawka a gdy pokręciłem troche nimi w wejściu jack to sie naprawiało. Pierwszy raz miałem coś takiego w tym telefonie i to stało się w dniu przed którym nic złego z tym wejściem się nie działo.... Na domiar złego gdy wpiąłem drugie słuchawki zaczęły one działać. Nie mam pojęcia co się z tym wejściem dzieje. Moim głównym pytaniem jest czy to wina: - nieorginalnych słuchawek - wejścia mini jack - czy jakichś innych czynników Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdro Edytowane 22 Listopada 2016 przez _Pirate
kamillm Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 7 godzin temu, _Pirate napisał: Otóż podczas oglądania pewnego filmu moje sluchawki grundig Czy te wejscia jack sznwakowaly Ci w telefonach zawsze gdy uzywales tych sluchawek?
_Pirate Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Opublikowano 23 Listopada 2016 16 minut temu, kamillm napisał: Czy te wejscia jack sznwakowaly Ci w telefonach zawsze gdy uzywales tych sluchawek? Ehh.... Te słuchawki kupiłem specjalnie do xiaomi, ale podpinając je do huawei też szwankują. Czyli wychodzi na to, że to wina słuchawek ?
kamillm Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 30 minut temu, _Pirate napisał: Czyli wychodzi na to, że to wina słuchawek ? Jesli na 2 urzadzeniach szwankuja Ci te same sluchawki to na 99% masz problem ze sluchawkami. 1
rafalson Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Tez mysle, ze to problem sluchawek 1
Rekomendowane odpowiedzi