Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. 

Przychodzę tutaj z prośbą o radę.... Otóż w każdym moim telefonie wejścia mini jack (do słuchawek) zawsze mi szwankowały.... Teraz gdy mam xiaomi z którego jestem zadowolony pojawiły się również takie problemy. Do czego zmierzam ? Otóż podczas oglądania pewnego filmu moje sluchawki grundig nie jestem w stanie okreslic modelu zaczęły szwankować - działała tylko jedna słuchawka a gdy pokręciłem troche nimi w wejściu jack to sie naprawiało. Pierwszy raz miałem coś takiego w tym telefonie i to stało się w dniu przed którym nic złego z tym wejściem się nie działo.... Na domiar złego gdy wpiąłem drugie słuchawki zaczęły one działać. Nie mam pojęcia co się z tym wejściem dzieje. Moim głównym pytaniem jest czy to wina:

- nieorginalnych słuchawek 

- wejścia mini jack 

- czy jakichś innych czynników

Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdro

Edytowane przez _Pirate
Opublikowano
7 godzin temu, _Pirate napisał:

Otóż podczas oglądania pewnego filmu moje sluchawki grundig

Czy te wejscia jack sznwakowaly Ci w telefonach zawsze gdy uzywales tych sluchawek?

Opublikowano
16 minut temu, kamillm napisał:

Czy te wejscia jack sznwakowaly Ci w telefonach zawsze gdy uzywales tych sluchawek?

Ehh.... Te słuchawki kupiłem specjalnie do xiaomi, ale podpinając je do huawei też szwankują. Czyli wychodzi na to, że to wina słuchawek ?

• 2 tygodnie później...
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...