Gość Nowy12 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Hej w końcu po miesiącu mam ten mój Redmi Note 3 Pro i przyszedł mi z takim oto softem i tu pytanie czy on jest ok? I czy jest oryginalny a nie tkz. Syf miui. Bo chciałbym stabilny soft więc nie wiem czy zostać na tym czy instalować stabilny Miui polska czyli xiaomi.eu bo one chyba tylko językami się różnią? Edytowane 22 Listopada 2016 przez Nowy12
muszateq Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zaktualizuj do najnowszej wersji poużywaj i zobaczysz czy Tobie odpowiada, soft oficjalny nie powinno być z nim problemów.
Gość Nowy12 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 19 minut temu, muszateq napisał: Zaktualizuj do najnowszej wersji poużywaj i zobaczysz czy Tobie odpowiada, soft oficjalny nie powinno być z nim problemów. Niestety już są, brak obrotu w aplikacji sms oraz coś dziwnie szybko baterie zjada no nic chyba trzeba się przenieść na xiaomi.eu
muszateq Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Przenieś się na global dev przez aktualizer systemowy ale najpierw ściągnij wersję 6.8.18. i wskaż alktualizacje z pliku zip a dopiero później zaktualizuj do najnowszej OTA. Dev i tak przyda się ewentualnie do odblokowania bootloadera. Mi na tym sofcie (global dev) bateria trzyma 2-3 dni z sotem powyżej 7h. W chwili obecnej 2 dni / 5,40h sot i 40% baterii. Włączone dane i wifi ale mało rozmów było. W app sms też nie mam obrotu.
Gość Nowy12 Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Niestety to tez nie działa ponieważ pisze ''Nie mozna zweryfikować pliku aktualizacji''
Rekomendowane odpowiedzi