Skocz do zawartości

Nowy telefon i soft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej w końcu po miesiącu mam ten mój Redmi Note 3 Pro i przyszedł mi z takim oto softem i tu pytanie czy on jest ok? I czy jest oryginalny a nie tkz. Syf miui. Bo chciałbym stabilny soft więc nie wiem czy zostać na tym czy instalować stabilny Miui polska czyli xiaomi.eu bo one chyba tylko językami się różnią?

Screenshot_2016-11-22-19-04-38-090_com.android.settings.png

Edytowane przez Nowy12
Opublikowano
19 minut temu, muszateq napisał:

Zaktualizuj do najnowszej wersji poużywaj i zobaczysz czy Tobie odpowiada, soft oficjalny nie powinno być z nim problemów.

Niestety już są, brak obrotu w aplikacji sms oraz coś dziwnie szybko baterie zjada no nic chyba trzeba się przenieść na xiaomi.eu

Opublikowano

Przenieś się na global dev przez aktualizer systemowy ale najpierw ściągnij wersję 6.8.18. i wskaż alktualizacje z pliku zip a dopiero później zaktualizuj do najnowszej OTA.

Dev i tak przyda się ewentualnie do odblokowania bootloadera. Mi na tym sofcie (global dev) bateria trzyma 2-3 dni z sotem powyżej 7h. W chwili obecnej 2 dni  / 5,40h sot i 40% baterii. Włączone dane i wifi ale mało rozmów było. W app sms też nie mam obrotu.

Opublikowano

Niestety to tez nie działa ponieważ pisze ''Nie mozna zweryfikować pliku aktualizacji'' 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...