mcswiony Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Może to się wam wyda śmieszne, ale kupiłem Xiaomi Redmi 3s i nie mogę wpaść na to jak uruchomić dostęp do telefonu skanując palec - gdzie jest ta funkcja w menu - na ten moment w ogóle czytnik nie działa ...
zielonyBB Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Może to się wam wyda śmieszne, ale kupiłem Xiaomi Redmi 3s i nie mogę wpaść na to jak uruchomić dostęp do telefonu skanując palec - gdzie jest ta funkcja w menu - na ten moment w ogóle czytnik nie działa ...Najpierw dodaj pin lub wzór a potem szukaj odcisku.Wysłane z MI5 1
mcswiony Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Opublikowano 20 Listopada 2016 wielkie dzięki - już działa
zielonyBB Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 wielkie dzięki - już działa No to extra, ale następnym razem użyj forumowej wyszukiwarki zanim zalozysz niepotrzebny w sumie temat. "Problem" z dodaniem odcisku palca był wałkowany wiele razy. Wysłane z MI5
Rekomendowane odpowiedzi