Kamil Kupiec Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Witam. Posiadam telefon Xiaomi Redmi note 3 pro i mam problem z synchronizacją maili w aplikacjach typu Gmail, Inbox, MyMail, Blue Mail. Problem polega na tym, że po jakimś czasie skrzynka przestaje się automatycznie synchronizować. Nie pojawiają się powiadomienia o nowych wiadomościach itd. Żeby nastąpiła synchronizacja poczty muszę otworzyć daną aplikacje i "ręcznie" odświeżyć. Obecny rom to Miui8 w najnowszej wersji Global. Dodam, że w poprzednim telefonie (Samsung Galaxy S3 Lte) wszystko działało. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Kamil Edytowane 22 Listopada 2016 przez Kamil Kupiec
massek Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Witam, od jakiegoś czasu mam problem na redmi note 3pro z synchronizacją gmail. Otóż maile przychodzą, natomiast nie dostaję o nich żadnych powiadomień, pokazują mi się w aplikacji dopiero jak wejdę w gmail i go odświeżę. Co może być nie tak? Oczywiście mam kłódkę na gmail, mam też autostart tej aplikacji, wszystkie powiadomienia w opcjach są włączone - nie wiem co mógłbym zrobić jeszcze. Może ktoś ma pomysł jak rozwiązać ten problem. aktualnie siedzę na miui 7.12.21 global dev Edytowane 22 Grudnia 2017 przez massek
Rekomendowane odpowiedzi