morsik2005 Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Witam. posiadam tel xiaomi redmi note 3 wersje z 3gb ram. kupiłem go w lutym i wyskakuje mi ze jest aktualizacja systemowa. chciałbym ja pobrać ale nie pobiera jej. mogę zainstalować tez z pliku zip. i tu moje pytanie. poda mi ktoś link do najlepszej i najnowszej aktualizacji systemu bym mógł zainstalować bez problemowo? bo jak tu czytam o tym wszystkim to nie mam bladego pojęcia. telefon był kupiony w pl ale zapewne tez z chin sprowadzony. mam wersje miui 6.6.11(rozwojowa) wersja androida 5.002 lrx22g. jak potrzeba więcej danych proszę o info.
mrosi Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
muszateq Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 1 godzinę temu, morsik2005 napisał: mam wersje miui 6.6.11(rozwojowa) Ściągnij na pc odpowiedni rom zip przenieś do telefonu np folder downloaded rom i zaktualizuj przez updater wskazując ten plik. Rom pobierz stąd http://en.miui.com/download.html uważaj na wersję telefonu procesor MTK czy Snapdragon.
Nezumi Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Lub pobierz MiPCSuite, podepnij tel pod PC w trybie Recovery i zaktualizuj.
mrosi Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi